Tags and tag groups not getting registered

Hello,

Initially Tags were getting registered from iOS app in Project Live (production version to be published being tested).  we wanted to remove already registered tags from the Live project. As we haven't found a way to clear the tags, we have deleted live project to clear earlier registered tags and created Live project again to have corrected tags. We can see that device tokens are getting registered; but tags doesn't seem registered as we are unable to see tags while creating message for target audience .  Any inputs or suggestions to resolve the issue? 

Didn't find what you were looking for?

New post

Comments

2 comments

  • Thanks for getting in touch with your support request.

    It looks like you're using our free starter edition? (If that's not the case, please reply to this email with your App Key or username to expedite a support response.) As noted during your sign-up process, for free customers we offer self-service support only.

    We're committed to making sure our self-service support resources are rich and deep. To find the answer to your question, you can:

    Search our [Docs](https://docs.urbanairship.com/) for in-depth information on how our service works.
    Search our [Knowledge Base](https://support.urbanairship.com/hc/en-us) for detailed answers to frequently-asked technical questions.

    Access our [Developer Resources](https://support.urbanairship.com/hc/en-us/articles/115001834126-Developer-Resources) for implementation information and our sample apps.
    Most questions from our Starter customers can usually be answered in our [Getting Started Guide](https://docs.urbanairship.com/engage/getting-started/) and is a great resource to have open as you start to send your first push notifications.

    If you've taken a look in those resources but still can't find the answer to your question, there is another option: posting to our [Community Forum](https://support.urbanairship.com/hc/en-us/community/topics). Our support team monitors our forums closely to ensure all issues are addressed as quickly as we're able.

    Need a Higher [Level of Support](https://www.urbanairship.com/legal/support-services)?

    We know that self-service support isn't for everyone. If you need a higher level of support, it's easy to upgrade your service plan at any time.

    Our [Basic Plan](https://www.urbanairship.com/products/mobile-app-engagement/pricing) includes technical support via email. To upgrade, click on your username in the upper right corner of the [dashboard](https://go.urbanairship.com/accounts/login/?next=/apps/), choose Billing Info, and enter your Payment Information. Once you upgrade, you will have immediate access to email-based technical support.

    Our [Comprehensive Plan](https://www.urbanairship.com/products/mobile-app-engagement/pricing) includes technical support via email or phone. To upgrade, [contact us](https://www.urbanairship.com/lp/request-demo) and we'll get in touch to discuss your use case.

    Thank you for choosing Urban Airship! We look forward to continuing to work with you to help you meet your goals -- and contributing to the success of your business.

    Thank You,
    -The Urban Airship Technical Support Team

    0
  • In extension of the original query posted above, every time when the app tries to add tags, we are making updateRegistration call as well but still the tags are not registering in the UA console. Also, we noticed that the channel ID getting updated successfully when we add tags but still couldn't able to see those tags in UA console. 

    [[UAirship push]addTag:@"Registered user"];

    [[UAirship push] updateRegistration];

    Can anyone suggest what are other aspects we need to check to troubleshoot the issue of registering tags/tag groups?

    0

Please sign in to leave a comment.